1 maart 2014

Lopende projecten

Op het moment ben ik met verschillende projecten bezig maar lukt het me niet iets af te maken.
Ik werk 40 uur in de week dus alles wat ik haak wordt in de avonduren of weekenden gedaan. En ja, soms heb je ook nog andere leuke bezigheden, zoals een avondje naar Guido Weijers. Wat was hij weer geweldig! Maar ondertussen blijven mijn haakprojectjes liggen.

 
Zo ben ik bezig met Kasper het draakje uit het boek: knuffels haken van Christel Krukkert.Ben ik bezig met 2 Lovebirds voor mijn vriendin die in april gaat trouwen.Zo ben ik ook bezig met een kleed van dat ik haak met Catania grande garen. Het kleed haak ik met halve stokjes en haaknaald 4,5.

 En dan wil ik ook nog een earlybird gaan haken. Ik denk dat de hakers onder ons het project ondertussen wel kennen maar voor degene die het nog niet kennen. Hieronder het doel van deze gehaakte earlybirds.
Deze gehaakte vogeltjes geven kindjes een gevoel van geborgenheid en de sliertjes van de staart doen aan als een navelstreng. Hierdoor kunnen kindjes minder aan de slangetjes trekken wat natuurlijk alleen maar rust met zich mee brengt. Alle earlybirdjes worden via de stichting verspreid. De earlybirdjes zullen door ons worden gecontroleerd, gewassen en verpakt. Alleen de verpakte earlybirdjes zijn veilig bevonden om te schenken aan deze kwetsbare doelgroep.
Earlybirdsfotografie
 

Maar...ik ben net eerst even naar de bloemist gereden om wat kleur in huis te halen. 
Een goed begin van wat een heerlijk weekend moet gaan worden! :-)

4 opmerkingen:

 1. Jeetje Jacqueline, wat ben jij aktief bezig. En wat een leuke projecten. Je inspireert me...ik ga ook maar weer aan de gang hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke blog! Ik wordt er helemaal vrolijk van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een fantastische blog en wat doe jij veel.
  Heb je nog wel tijd om te werken of hoef je niet te slapen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk,
  Heb het adres als favoriet opgeslagen en zal zeker regelmatig kijken.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat, ik lees ze met plezier.