30 december 2015

Pinata en Feestvarken

Het is voor mij nu vakantie (nog maar een paar dagen) en die heb ik goed benut door 2 hele leuke amigurumi's te maken. Pinata en Feestvarken zijn patroontjes van DenDennis uit het boek DenDennis viert feest! Ze zijn net op tijd klaar voor het oud&nieuw feest :-)
Beide amigurumi's zijn gehaakt met catania garen alleen de sjaal van het feestvarken is met Stylecraft Merry go round gehaakt. 

 


Van de restjes garen heb ik een kleine pinata gemaakt die mijn pinata vervolgens weer kapot kan slaan.


Afgelopen jaar was een zeer creatief jaar voor mij met heel veel leuke projecten, ik heb zelfs een eigen deken gemaakt! Ik hoop dat 2016 net zo creatief jaar wordt en dat er nog heel veel mooie projecten mogen volgen.
Ik kijk heel graag uit naar al jullie werkjes, want wat worden er mooie dingen gemaakt! Ik word er vrolijk van om al jullie creaties te zien. Fantastisch!! Ik hoop dat jullie net zo van mijn werkjes genieten maar volgens mij zit dat wel goed als ik de leuke reacties lees :-) 

Hele fijne jaarwisseling en tot ziens in 2016!!
Liefs, Jacqueline

3 opmerkingen:

 1. Nou, die zijn er zo te zien echt klaar voor :-D
  Ze zijn leuk!
  Ik hoop van harte dat je ook in 2016 mooie en leuke creaties laat zien, want ik geniet er inderdaad van. Fijn uiteinde en een fantastisch 2016 toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn zeker leuk geworden. En genieten doe ik zeker van je blog. Dus ga zo door. Hele fijne jaarwisseling, maak er een mooi 2016 van. En we spreken gauw weer een keer af.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat, ik lees ze met plezier.