31 augustus 2016

Nieuwe hobby

In het begin van dit jaar heb ik een hele leuke workshop handlettering gevolgd bij Studio Suikerzoet. Daar heb ik de fijne kneepjs van het handlettering geleerd maar na deze workshop heb ik er eigenlijk weinig meer mee gedaan. 
Tot 2 weken geleden! :-)
Komende zaterdag hebben we een bruiloft van mijn nichtje en was al een hele tijd aan het bedenken wat ik als cadeau zou geven. Ik had eigenlijk geen zin om nog eens de love birds te maken dus ging ik verder denken totdat ik de uitnodiging nog eens beter ging bekijken. Die is in handlettering style, en ineens had ik het! Ik ga een mooie poster maken met de felicitaties erop. Zo gezegd zo gedaan, na ruim een week tekenen, gummen en inkleuren is de poster geworden zoals ik wilde. Ik kan 'm natuurlijk nog niet plaatsen omdat ze nog niet getrouwd zijn maar ik beloof dat ik 'm volgende week zal plaatsen!

Nadat ik de poster had gemaakt had ik ineens de smaak te pakken en ben ik verder gaan tekenen met de volgende posters tot gevolg!


 Mijn inspiratie komt van Pinterest maar afgelopen zaterdag kon ik dit leuke boekje niet laten liggen om nog meer inspiratie op te doen!


Wat ik handlettering leuk om te doen, ik heb er een nieuwe hobby bij. 
Als iemand nu nog tijd voor me kan regelen ;-) !!

Groetjes, Jacqueline


3 opmerkingen:

 1. Ja, als je iemand vindt die tijd kan regelen, vraag dan ook een beetje voor mij!
  Héél mooie teksten heb je gemaakt, echt leuk!
  Ik moet dat dringend ook eens proberen...
  als ik tijd heb ;-)
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn erg leuk deze posters. En het lijkt me ook heel leuk om te doen. Maar ja, die tijd. Wie weet van de winter. Of ietsje eerder....ook leuk om kerstkaarten mee te maken.
  Ben overigens heel benieuwd naar je poster voor het bruidspaar. Heel veel plezier het weekend!!!
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk ziet het handletteren er uit. Ik zou het ook wel willen kunnen, maar ja wanneer moet je dat er nog bij gaan doen? ;-) Ik ben heel benieuwd naar je trouwposter. Al de andere zien er super leuk uit. Mooi gemaakt. :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat, ik lees ze met plezier.