23 mei 2014

Kiwi's

Onze buurvrouw is zwanger en helemaal gek van die leuke loopvogels; Kiwi's genaamd. Nu had ze me een tijd geleden al gevraagd of ik 4 van deze schattige beestjes voor haar kan haken, het liefst in het grijs met verschillende kleuren pootjes en bek.
Maar natuurlijk kan en wil ik dat! 
IJverig dat ik ben was ik gelijk begonnen met een patroontje dat ik op het internet heb gevonden. Maar toen deze klaar was vond ik 'm niet mooi, het lijfje was te groot en te vierkant.
 
Ik ben toen zelf het patroontje gaan aanpassen naar een formaat en vorm wat wel mooi is en ook dat het echt op een Kiwi lijkt.
Alle onderdelen waren eigenlijk zo klaar alleen toen kwam het aan elkaar naaien...en dat heeft nog wel een aantal weken geduurd (sorry buuf)

Uiteindelijk zijn dit de kiwi's geworden. Ik vind ze toch wel erg leuk geworden. 


Nadat de buurvrouw ze heeft opgehaald heeft ze de kiwi's aan de mobile opgehangen.
Ziet het er niet snoezig uit!? Hier wil elk kind wel mee wakker worden.

Morgen komt ons neefje op logeren, hij is bijna 4, dus het wordt een druk maar gezellig weekend. :-)
Fijn weekend
x Jacqueline

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke diertjes. En je hebt helemaal gelijk, het patroontje is niet mooi maar de aangepaste kiwi´s zijn erg mooi. En de buurvrouw heeft er een leuke mobiel van gemaakt. Prachtige samenwerking.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn ze mooi geworden zeg. Ik vind het zo knap dat jij zo'n patroontje zelf aanpast. Lijkt me heel moeilijk. Ik vind ze schattig geworden. Ik denk dat dit niet het laatste verzoek van je buurvrouw was.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je eenmaal het haken een beetje onder de knie hebt dan lukt het aanpassen van zo'n patroontje meestal wel. Een heel patroontje ontwerpen is een ander verhaal...

   Verwijderen
 3. Anne-Frouwk Haan30 mei 2014 om 21:24

  We krijgen echt ontzettend veel leuke reacties op de kiwi's! Iedereen vraagt waar we ze vandaan hebben haha. Hopelijk gaat baby ze ook mooi vinden, maar dat kan haast niet anders.

  Nogmaals super bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat ontzettend leuk om te horen! Het kan ook bijna niet anders dan dat de baby het mooi gaat vinden. Super leuk idee is het; credits voor jullie voor het bedenken!

   Verwijderen

Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat, ik lees ze met plezier.