11 oktober 2015

Stanley de giraffe en stempels!

Sinds vandaag ben ik weer een amigurumi rijker namelijk; Stanley de giraffe. Dit patroon komt uit het boek Zoomigurumi 4 waar overigens nog véél meer ontzettend leuke patronen in staan o.a. Kirk de kikker, Orwell de orang-oetan en William de worm. Al deze patronen staan nog op mijn lange lijst met amigurumi's die ik ooit nog wil gaan maken. 
Maar voor nu kan ik er weer eentje afstrepen :-)


Stanley heb ik gehaakt met Catania katoen op haaknaald 2,5Vaak krijg ik de vraag hoe lang ik erover doe om zo'n knuffel te haken. In dit geval kan ik jullie vertellen dat ik op 30 september ben begonnen en dat ik er alleen in de avonden aan heb gewerkt en vandaag dus alles aan elkaar gemaakt. Stanley is dus in anderhalve week gemaakt.

Hoe lang doen jullie er gemiddeld over om een knuffel te haken?


Naast deze leuke giraffe heb ik van de week ook mijn doe-het-zelf stempel pakketje binnen gekregen dat ik bij Appleblues had besteld.


Het pakket bevat alles wat je nodig heb om een leuke stempel te maken zoals: houtjes, rubber, lijm, stempelkussen, een gust, snijmatje, potlood, voorbeeldjes en natuurlijk de beschrijving. Alleen moet ik nu nog gaan bedenken wat voor stempel ik wil gaan maken.


Fijne zondag allemaal x
Jacqueline

3 opmerkingen:

 1. Wat is je giraffe leuk geworden. En ik vind dat je het snel gedaan hebt, maar ik heb geen referentie, heb er nog nooit en gemaakt.
  Je stempelpakketje is ook erg leuk. Heb ik zelf ook nog liggen. Leuk om iets mee te maken, wat je op een labeltje kan zetten en dan weer aan je haakwerk te hangen..... Er zijn zoveel leuke dingen om zelf te maken.
  Jullie knutseldag zag er trouwens ook erg leuk uit.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is die giraffe een leukerd!
  Ik haak meestal enkel 's avonds, en ik denk dat het ook ongeveer 1,5 week duurt voordat ik zo'n knuffel af heb als ik er iedere avond aan verder zou werken. Maar ik ben tegenwoordig met zoveel dingen tegelijk bezig, en de stukjes die aan elkaar gezet moeten worden, blijven meestal een tijdje liggen, dus dan duurt het wel iets langer :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met meerdere dingen tegelijkertijd bezig zijn herken ik! Ik probeer ze meestal wel direct in elkaar te zetten anders komt het er nooit meer van. Maar de tijd van 1,5 week is niet gek dus...;-)

   Verwijderen

Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat, ik lees ze met plezier.