17 oktober 2015

Omslagdoek en nieuwe projecten

De laatste WIP, de omslagdoek voor mijn schoonzus, is ook klaar! 
Zij wilde de omslagdoek alleen in de grijze kleur zonder franjes. Maar om er nu toch wat kleur aan te geven heb ik er een leuke vrolijke label aan gehangen. 


Hij is heerlijk warm en groot genoeg.
 


Dat ik nu al deze projecten af heb wil natuurlijk niet zeggen dat ik nu niks te doen heb ;-)

Ondertussen ben ik alweer aan de volgende projecten begonnen:
De wintersjaal uit het boek "Puur Haken" Deze haak ik met Drops Karisma op haaknaald 5. Dit keer een wat goedkopere wol gekozen omdat ik nog niet zo heel vaak zoiets gehaakt heb, en als het dan mis gaat heeft het me in ieder geval niet zoveel geld gekost. 
 

Ook ben ik begonnen met de deken van IJslandwol maar dan gehaakt met Special DK van Stylecraft. De kleuren vind ik tot nu toe super. De deken is een herhaling van 5 toeren, na elke 5 toeren bekijk ik het kleurverloop en beslis ik de volgende 5 toeren, ik wil namelijk zo min mogelijk herhaling in het kleurverloop.  
Zien jullie ook het leuke WIP labeltje? Gekocht bij Leren Labels. Zo handig!! 
 

En eindelijk heb ik ook garen voor Croco Joe uit het boek: DenDennis viert feest! Ik heb het boekje al een tijd liggen maar nog niets uit gemaakt.
 
 
Voorlopig ben ik weer rustig aan het haken.

Fijn weekend!
Jacqueline 


10 opmerkingen:

 1. Jeetje, wat ben jij met leuke dingen bezig. De sjaal uit het boek Puur Haken staat ook nog op mijn lijstje, die is erg leuk. Wat een geluk dat het dan weer winter wordt, dan heb je meer tijd om al je leuke projecten af te maken. Het is overigen best herkenbaar, er liggen hier ook meerdere projecten.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het heerlijk om met meerdere projecten bezig te zijn, zo kan ik werken aan het project waar ik op dat moment zin in heb. Ze duren wel iets langer daardoor maar ach, het heeft allemaal geen haast.

   Verwijderen
 2. Mooi omslagdoek geworden! Je bent met hele leuke dingen bezig op dit moment! Ik heb die 3 boeken hier ook in huis. Die sjaal vind ik zelf ook een toppertje, en hoop hem ook ooit eens te maken! En voor je deken heb je prachtige kleuren gekozen, ik weet nu al zeker dat hij heel erg mooi gaat worden. Met Croco Joe ben ik een tijdje terug ook begonnen, maar ik heb er al even niet meer aan verder gewerkt. Binnenkort moet ik die draad toch ook even terug oppakken, maar ik ben, net als jij, ook met zoveel dingen tegelijk bezig ;-) Veel haakplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! De sjaal gaat tot nu toe erg goed en zeker niet moeilijk als 'm een eenmaal doorhebt. Ik ben heel benieuwd naar je Croco Joe en zie 'm graag op je blog verschijnen ;-)

   Verwijderen
 3. Deken en sjaal zijn mijn favorieten deze keer, maar ook je omslagdoek is mooi geworden! Lekker warm en gezellig!
  Haak nog maar fijn dan, je zult je niet vervelen :-)
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De deken vind ik zelf ook erg leuk! Zo mooie kleuren, ben er onwijs blij mee (nu al ;-))

   Verwijderen
 4. Lekker bezig! Ik vind de omslagdoek heel mooi zo in 1 kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Mijn schoonzus was er ontzettend blij mee, lekker voor de koude dagen die komen gaan.

   Verwijderen
 5. Wow, zo'n mooie omslagdoek! Nog veel creatief plezier!

  Groetjes, Saskia :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat, ik lees ze met plezier.