1 november 2015

Sjaal en KreaDoe

Afgelopen week heb ik keihard gewerkt om mijn sjaal uit het boek Puur haken af te krijgen, en dat is me gelukt!, wil het niet dat het gewoon nog niet koud genoeg is geweest om 'm ook te gebruiken. Maar vandaag ben ik gezellig naar de KreaDoe geweest en moest ik 'm gewoon omdoen. Het is een heerlijk lange warme sjaal geworden, gehaakt met Drops Karisma op haaknaald 5.

En zoals ik al zei ben ik vandaag naar de KreaDoe geweest. Wat een gezelligheid, en wat heb ik me in moeten houden! Maar...het is me redelijk gelukt al zeg ik het zelf ;-)
Helaas was het nieuwe boek van Christel Krukkert Amigurumi alfabet op de beurs helemaal uitverkocht anders had die er ook nog bij gezeten.


Ik heb de Stylecraft Special DK gekocht voor de gele omslagdoek uit het boek Haken&Kleur die ik nogmaals wil gaan maken (in mijn geval wordt ie dus groen)
De Regia tweed garen heb ik gekocht voor Kangeroe "Kira" die nog op mijn lijstje staat. Het patroon ligt al even in huis maar ik kon nooit de juiste garen vinden, heb ik nou even geluk dat bij Echtstudio de garen in overvloed aanwezig waren! Dus gelijk maar een aantal bolletjes meegenomen.
Daarnaast nog een aantal setjes veiligheidsoogjes gekocht en het boek; de Haakbijbel. Deze stond ook al lang op mijn verlanglijstje.
Al me al een gezellige en geslaagde KreaDoe gehad!


Groetjes, Jacqueline


8 opmerkingen:

 1. Mooie sjaal hoor! Knap gemaakt, past bij veel en ziet er echt leuk uit.
  Nog een fijne avond, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Het is ook echt een heel leuk patroon om te maken.

   Verwijderen
 2. Leuke spulletjes! Ik ben ook naar Kreadoe geweest. Heb me ook aardig in kunnen houden (alleen een paar mooie bollen ByClaire nr. 2 en wat papier)... Maar ook weer nieuwe inspiratie opgedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gezellig!! Die bolletjes byClaire zijn ook super mooi, allemaal!

   Verwijderen
 3. Was gezellig!!! Het boek van Christel Krukkert heb ik inmiddels besteld....kon het niet laten. Die letters zijn gewoon erg leuk!! Succes met je bolletjes.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was inderdaad super gezellig! Whaha, jaloers!! :-D
   Ik ga heel wijs nog even wachten met het bestellen. Eerst weer wat afmaken voordat ik aan iets nieuws begin

   Verwijderen
 4. Je sjaal is erg mooi geworden!
  Fijne aankopen, daar kan een mens blij van worden :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ondanks dat ik me heb weten in te houden ben ik wel erg blij met de gekochte garen

   Verwijderen

Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat, ik lees ze met plezier.