28 maart 2016

Kleine projecten

Even een paar kleine projectjes tussendoor voordat ik weer aan iets groots begin, maar wat ik hierna wil gaan maken weet ik alleen nog niet ;-)
Op mijn verlanglijstje staat nog steeds de retrodeken van Karin aan de haak, de garen heb ik al thuis liggen. Maar ook het patroon van de walvis kussen van Christel Krukkert heb ik thuis liggen, en die lijkt me ook super leuk om te maken!! 

Maar goed, voordat ik die keuze moest maken heb ik nog een aantal kleine dingetjes gemaakt zoals deze sleutelhangers, eentje voor mezelf en de andere voor mijn moeder! De sleutelhangers met naam erin komen bij de haakfabriek vandaan. Dan heb ik alleen zelf nog leuke bolletjes gehaakt, 2 kraaltjes en een labeltje van Mez11 eraan gehangen. Super leuk toch?


Daarnaast probeer ik mijn merino extrafine garen op te maken maar ik blijk meer te hebben dan ik denk ;-) Deze leuke lieve knuffeldoekje is er ook van gemaakt. Het is onwijs zacht garen wat heel fijn is om mee te werken.



En omdat het gewoon zo leuk is heb ik deze lieve beertjes bijtring gemaakt. Dit keer zonder rammelkraal. Een patroon heb ik er niet van kunnen vinden en heb ik dus zelf bedacht.



Oh en dit behoort misschien niet tot een klein projectje maar ook mijn blauwe uil wilde ik jullie niet onthouden. Ik vind 'm zo goed gelukt in deze stonewashed garen.



En dan is het met 4 uilen toch echt een uilenplaag aan het worden, maar wel een gezellige!!



Ik wens iedereen een fijne 2de paasdag toe!
Groetjes, Jacqueline

6 opmerkingen:

  1. Je bent weer lekker bezig geweest. Leuk hoor. Die sleutelhangers zijn erg leuk!! En inderdaad lastig kiezen wat te gaan maken. De deken en het kussen zijn beide erg leuk!!! Geniet van de 2e paasdag.
    Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thxs! Die kleine projecten zijn leuk om tussendoor te doen.

      Verwijderen
  2. Amai! Goed bezig! Je sleutelhangers wil ik ook wel, en dat doekje en ringetje zijn de perfecte inspiratie voor mij want in de kennissenkring is er weer een baby op komst :-)
    De uiltjes zijn inderdaad een gezellige bende, geniet ervan!
    PS: Als het moeilijk kiezen is..., kun je ook gewoon nog iets heel anders haken? :-) Hihi, dat gebeurt bij mij dikwijls, dan weet ik niet wleke van de 2 en begin ik aan een 3de! Of gewoon doen waar je zin in hebt, en ik geloof dat je liever aan het walviskussen begint...?
    Veel groetjes, Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! Leuk om te horen dat ik je inspireer!
      Goed idee om aan een derde project te beginnen, zo hoef ik voorlopig nog geen keuze te maken ;-)
      Ik zou inderdaad graag aan het walviskussen willen beginnen maar daar heb ik nog geen garen voor en voor de retrodeken wel...

      Verwijderen
  3. Wat een leuke creaties laat je weer zien!
    Die uiltjes zijn echt super leuk! Succes met kiezen, haken als hobby heeft zo ook zijn moeilijkheden ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gaaf, je sleutelhangers en als rasechte uilenfan waren de Ooo's en Aaa's hier niet van de lucht. Succes met je volgende project.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat, ik lees ze met plezier.