27 juni 2015

Deken en vervolg projecten

Ik zag dat het alweer begin mei was dat ik voor het laatst aan mijn deken heb gewerkt. Tja, dan moeten er ook niet allemaal van die leuke projecten tussendoor komen ;-)

Nou is een warme deken haken niet echt een zomers klusje maar vooral in het begin van de week was het nog niet te merken dat het zomer is. Dus ben ik 's avonds, met een warm kleed op schoot, weer verder gaan haken.
Ondertussen zijn er weer een heel aantal toeren bij gekomen en wordt de deken steeds leuker.


Vandaag ben ik ook naar het Wolplein Inspiratiecentrum geweest en hoe leuk is dat! Ze hebben echt alles wat maar te maken heeft met haken, ik werd er zeer hebberig van maar...ik heb me redelijk weten in te houden ;-)
Ik ging er heen om wol te kopen voor een volgend kleed wat ik wil gaan maken. Het gaat om de deken van IJslandwol en komt uit het boek Haken & Kleur, een huis vol geluk van Saskia en Claire.

Voor dit deken wil ik Special van Stylecraft gaan gebruiken. Na lang wikken en wegen heb ik een aantal kleuren bij elkaar gezocht in de hoop dat ze een mooi kleed zullen vormen. Ik vind het best lastig om kleuren uit te kiezen en dan bedenken hoe het eindresultaat eruit komt te zien.


Daarnaast wilde ik ook nog wol hebben voor het patroon van Cactus "Carl" welke ik laatst op Etsy heb gekocht. Van diezelfde site heb ik ook de Kangaroo en Fox gekocht maar die komen later wel een keer. De garen die worden aangegeven op het patroon zijn lastig te verkrijgen en daarom ben ik op zoek gegaan naar een alternatief, met deze garen van Drops moet het wel een mooie cactus worden. 


Eenmaal thuis gekomen lag er nog een leuk pakketje op me te wachten. Afgelopen week heb ik labels en een boekje besteld bij LerenLabels.nl
 

Wat zijn ze leuk! En tot mijn verbazing zaten er ook nog 4 labels bij die ik helemaal niet besteld heb :-) Helemaal happy!

 Nu kan ik mijn werkjes nog persoonlijker maken.


Ik ga nu weer snel terug de tuin in, vanavond gaan we gezellig naar de bios om de nieuwe film van de minions te bekijken en morgen hebben we de verjaardag van mijn neefje die alweer 5 jaar wordt.
Al en met al een heerlijk weekend!


Groetjes, Jacqueline

1 opmerking:

Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat, ik lees ze met plezier.